Használt, sérült és roncsautók vétele

Készpénzes sérült- roncsautó, motorhibás, lejárt műszaki vizsgás autófelvásárlása
Azonnali készpénzfizetéssel megvásároljuk sérült, motorhibás, lejárt műszakis, esetlegesen roncsautóját is.
- Autóját sérült, törött, jégkáros, borult állapotban megvásároljuk
- Autója műszaki vizsgája lejárt, esetleg üzemképtelen lett, foglalja a helyet, macerás a tárolása? Hívjon minket
- Autóbalesete történt, kevesli a biztosító által felkínált összeget totálkáros, roncsautójáért? Hívjon minket.
- Magas az autó javítási költsége, meghaladná a szerviz költsége az autója árát? Hívjon minket.
- Motorhibás, sérült autókat is felvásárolunk
Kérjük, ha szeretne kapcsolatba lépni velünk, hogy felvásároljuk, roncs, totálkárós, lejárt műszakis sérült, vagy motorhibás autóját, akkor további egyeztetés érdekében hívja a +36-30-946-2376 telefonszámot. Amennyiben sikerül megegyeznünk, adásvételi szerződéssel megvásároljuk a gépjárművét.
Cégünk bontási átvételi igazolás kiadásával - jelenleg megvásárol minden típusú komplett, ép, törött, totálkáros, sérült, roncs, lejárt műszaki vizsgás, üzemképtelen, korrodált, stb. személygépjárművet, és tehergépjárművet bontásra, megsemmisítésre. (Roncsautó átvétel, roncsautó felvásárlás).

A leadni kívánt gépjárműveknél az alábbi három szabály él:
1. Azoknál a típusoknál, amelyek bontása gazdaságtalan, a tulajdonosnak nem kell fizetnie a Bontási Igazolásért, megegyezés alapján történik az átvétel.
2. Azok a személygépkocsik, amelyeknek a bontása a kiárusítható alkatrészek szempontjából ugyan gazdaságtalan lenne, de a bennük lévő fémek miatt cégünk mégis fizetni tud értük, egyedi elbírálás alapján, és a napi fém árakat figyelembe véve történik az átvétele.
3. Azoknak a járműveknek az átvétele, amelyeknek a bontása mind fémtartalmuk, mind a kiárusítható alkatrészek miatt gazdaságos, szintén készpénzért történik, korrekt megoldással.

A gépjárművek leadásához szükséges eredeti dokumentumok:
1) Forgalmi engedély
2) Törzskönyv (csak 1999. 07. 12 után kiállított forgalmi engedély esetén)
3) Személyi igazolvány
4) Meghatalmazás (ha nem ön a jármű tulajdonosa)
5) Adás-vételi szerződés (ha a gépjármű átíratási kötelezettsége nem lett teljesítve,az adás-vételt követően)
6) Cégautó esetén aláírási címpéldány és cégkivonat is szükséges

Autómentés Balatonfüreden és a Balaton körül
Autómentési szolgáltatásaink elsősorban Veszprém megyében érhetők el a leggyorsabban, mivel mentőszolgálatunk állomásai Balatonfüreden és Alsóörsön találhatók, de természetesen vállalunk autómentést/ szállítást bármelyik Magyarországi vidéki helyszínre is. Természetesen autómentő szolgálatunk NON-STOP, munkaszüneti napokon és ünnepek alatt is éjjel nappal elérhető Balatonfüreden, Alsóörsön, Veszprém megyében, a Balaton körül továbbá bárhol vidéken és külföldön is!
Autószállítás az Európai Unió teljes területén! Bármely Európai országból vállalunk autómentést, autószállítást előzetes egyeztetés alapján. Vállaljuk jármű szállítását európai országokba Magyarországról, külföldi munkavállalóknak is, vagy külföldön üzemképtelenné vált gépjárművét hazaszállítjuk. Külföldön vásárolt gépjármű szakszerű hazaszállítását/honosítását is vállaljuk.

Előre egyeztetett, esetfüggő korrekt árak! Nincsenek rejtett költségek.
További információt központi telefonszámunkon kaphat: +36-30-946-2376 NON-STOP HÍVHATÓ.