Autómentés

Bárkivel előfordulhat, hogy hirtelen autószállításra lesz szüksége, lerobban, meghibásodik a járműve, balesetet szenved és a járművével már nem képes a továbbhaladásra. Ilyenkor az emberek nagy része pánikba esik, kétségbe esve próbálja megtalálni a megfelelő segítséget, keresi azt azautómentőt aki akár éjjel is felveszi a telefont és késlekedés nélkül a mentésére siet.

Áll a mozgásképtelen gépjármű mellett, izgatottan telefonálgat megoldást keresve...

Ön semmiképp se essen kétségbe, vegye fel láthatósági mellényét, helyezze ki az elakadásjelző háromszöget, üzemeltesse a jármű vészvillogóját, helyezze önmagát és utasait biztonságba (pl. szalagkorlát mögé) és hívja munkatársainkat NON-STOP +36-30-946-2376 / +36-87-481-204.
Minden váratlan eseményre megvan a megfelelő megoldásunk, hívjon bennünket, örülünk ha segíthetünk a bajban.

Autómentéshez kapcsolódó szolgáltatásaink:
autómentés belföldön, külföldön egyaránt
műszaki hibás, mozgásképtelen jármű mentése
autószállítás, autómentés
igény esetén személyek elszállítása az autómentőben vagy küllön gépkocsival
sérült, műszaki hibás gépjárművek teljeskörű javítása szervízünkben
karosszéria-javítás, fényezés, alkatrész csere-javítás
motor mentés, szállítás, tárolás
hajó szállítás, vontatás, tárolás
lakókocsi, lakóautó szállítás, vontatás
munkagép-szállítás, tárolás
átmeneti autótárolás
biztosítási, kárfelmérési ügyintézés
roncs-, sérült-, használtautók felvásárlása, beszámítása

Kiváló, minőségbiztosított autómentő gépparkkal, gyakorlott, felkészített munkatársakkal és referenciákkal rendelkezünk.

Az autómentéshez elengedhetetlen a korszerű géppark, a legújabb technika és az évtizedes szakmai tapasztalat mesterhármasa. Önnek és nekünk is fontos, hogy járműve az autómentés során biztonságosan érjen célba. Autómentő járműveink új, magas színvonalú technikával felszereltek, így bármilyen járművet el tudunk szállítani, nincs számunkra lehetetlen kérés. Járművünk biztonsági eszközökkel felszerelt, tartalmaz minden szükséges eszközt amelyre az autómentés során szükség lehet.
A mentés során igény esetén járművét korszerű szervizháttérrel rendelkező, márkafüggetlen szakműhelyünkbe szállítjuk és a javítást maradéktalanul megkezdjük.

Szükség esetére mentse el központi telefonszámunkat: +36-30-946-2376 NON-STOP HÍVHATÓ.
Hívása után azonnal, vagy előre egyeztetett időpontban indulunk.
Vállalunk külföldről történő hazaszállítást/mentést is.

Autómentés Balatonfüreden és a Balaton körül
Autómentési szolgáltatásaink elsősorban Veszprém megyében érhetők el a leggyorsabban, mivel mentőszolgálatunk állomásai Balatonfüreden és Alsóörsön találhatók, de természetesen vállalunk autómentést/ szállítást bármelyik Magyarországi vidéki helyszínre is. Természetesen autómentő szolgálatunk NON-STOP, munkaszüneti napokon és ünnepek alatt is éjjel nappal elérhető Balatonfüreden, Alsóörsön, Veszprém megyében, a Balaton körül továbbá bárhol vidéken és külföldön is!
Autószállítás az Európai Unió teljes területén! Bármely Európai országból vállalunk autómentést, autószállítást előzetes egyeztetés alapján. Vállaljuk jármű szállítását európai országokba Magyarországról, külföldi munkavállalóknak is, vagy külföldön üzemképtelenné vált gépjárművét hazaszállítjuk. Külföldön vásárolt gépjármű szakszerű hazaszállítását/honosítását is vállaljuk.

Előre egyeztetett, esetfüggő korrekt árak! Nincsenek rejtett költségek.
További információt központi telefonszámunkon kaphat: +36-30-946-2376 NON-STOP HÍVHATÓ.